miércoles, 10 de marzo de 2021

WERELD SERIE 2017 (Well Maybe Nederlands)


Dit keer vieren we de overwinning van de Houston Astros in de World Series 2017. Als onderdeel van een familietraditie komt elk jaar in oktober de hele familie bijeen om naar de World Series-spellen te kijken.

  Ik hou van de manier waarop de Pitcher tekent bij de Catcher. Het draait allemaal om vals spelen, net als bij poker. Honkbal is absoluut de koning van sport. Behalve dat het een van de oudste is. Er zijn gegevens die aangeven dat deze sport of iets dergelijks in het jaar 1744 al bestond.

  Ik vind het geweldig als de loper naar het honk springt terwijl de bal in de lucht is en er als eerste probeert te komen. We willen een game-by-game telling doen van deze prachtige World Series.

Game 1 in Dodgers Stadium in Los Angeles, Californië

  De laatste keer dat de Dodgers een World Series wonnen, was in 1988 tegen de Oakland Athletics. Dit jaar begonnen ze met 3-1 te winnen van Houston.

Game 2 in Dodgers Stadium in Los Angeles, Californië

  De Astros stonden op en draaiden de World Series om door met 7 - 6 te winnen in 11 innings. Home Runs-feest voor elk team in deze nauwe wedstrijd die naar extra innings moest gaan om de gelijke stand te binden. Uiteindelijk stond de reeks gelijk op 1-1.

Game 3 in Minute Maid Park in Houston, Texas

  De eerste wedstrijd in Houston bracht bij elke race een zee van emoties met zich mee. De kracht van de Astros nam niet af in deze derde game en ze bezorgden ons een buitengewone overwinning op de Dodgers 5 - 3.

Game 4 in Minute Maid Park in Houston, Texas

  De Dodgers wilden niet op de grond blijven en kwamen met veel kracht naar voren en bezorgden ons een 6-2 overwinning. Een 'no-run game' van de eerste 5 innings tot en met de zesde toen de Astros de score openden. Uiteindelijk scoorden de Dodgers in de negende inning 5 punten om de reeks in evenwicht te brengen met 2-2.

Game 5 in Minute Maid Park in Houston, Texas

  Een spel waarvan we niet konden geloven dat het gebeurde. Vijfentwintig punten gescoord tussen de twee teams. Het was geweldig! En de serie was 3 - 2 in het voordeel van Houston. Verbazingwekkend! De twee teams lieten zien dat ze op hetzelfde niveau zaten. Niets kon hen tegenhouden en ze gaven niet op. De laatste wedstrijd in de stad Houston bracht ons naar een 10e inning en leverde ons een score van 13 - 12 op in het voordeel van de Astros.

Game 6 in Dodgers Stadium in Los Angeles, Californië

  De Dodgers leefden nog! Wat een manier om de mogelijkheid te overwinnen om alles te kunnen verliezen in de zesde game en geen nederlaag te accepteren, sta op en geef ons een grote overwinning! Bij hun terugkeer naar huis haalden de Dodgers het meeste uit hun thuisstatus en brachten de series 3-3 in evenwicht om een ​​zevende wedstrijd van de World Series af te dwingen. 3-1 in het voordeel van de Dodgers.

Game 7 in Dodgers Stadium in Los Angeles, Californië

  De laatste wedstrijd werd bepaald in de eerste twee innings, met de 5 runs van de Astros. De Houston Astros winnen voor het eerst in hun geschiedenis een World Series. Het is ongeloofelijk!

Clayton Kershaw werd de beste speler op de Dodgers dankzij zijn vermogen om 3 slagen uit te halen op elke slagman die hij tegenkwam. George Springer werd gekroond tot MVP van de World Series en werd de home run master. Gefeliciteerd Astros!

No hay comentarios.:

Publicar un comentario