lunes, 8 de marzo de 2021

TOPP 7: VÄRLDENS MEST VACKRA SPRÅK (Well Maybe Svenska)


Vår värld är full av nyanser och färger. Det är sorten som gör vår värld vackrare. För att fira våra skillnader bestämde vi oss för att göra en topp 7 av de språk som vi gillar mest över hela världen. Vår underbara värld.

  # 7 Kinesiska
Kinesiska är ett av de mest talade språken i världen. Dess intonation är fantastisk, samma ord kan intoneras med 4 olika accenter och var och en skulle betyda något helt annat. När jag lyssnar på kinesiska är det mycket tydligt för mig att de är väldigt disciplinerade och att skriva är väldigt komplicerat. Denna lyx!

  # 6 Koreanska
Intonationen av de koreaskspråkiga tjejerna är mycket öm och feminin. Dessutom är det koreanska som talas av män ett språk med en mycket militär intonation. Det ger en känsla av att lyssna på något mycket ordnat.

  # 5 Portugisiska
Brasiliansk portugisiskt är ett mycket melodiöst språk. Det är som att lyssna på någon som sjunger medan han pratar. Som barn Mindy drömde hon bara om att lära sig portugisiska.

  # 4 Franska
Franska är ett språk för män. Vi hör det mycket maskulint. Det är därför vi gillar det. På många sätt är det ett något starkt språk. Det passar män bättre att tala det. Även om det finns undantag finns det kvinnor som låter det låta som ett känsligt språk.

  # 3 Spanska
Vi har några accenter som vi gillar på spanska förutom den som talas i Mexiko: argentinsk spansk och iberisk eller kastiliansk spansk. Spanska i Argentina har en utsökt intonation, vi älskar att höra kvinnor tala det särskilt.

  När det gäller spanska är det ett nästan perfekt språk med ett mycket poetiskt och genomträngande ljud. Och mexikansk spanska är väldigt korrekt och nästan utan accent. Vi älskar också spanjorerna från colombianerna. Vi älskar deras intonation, de talar mycket tydligt och respektfullt.

  # 2 Tyska
Jag brukade associera tyska med Hitler. Men nu när vi studerar det inser jag att språket är annorlunda, det är mjukt och med lite tendens att låta som franska. Tyska är ett av de vackraste språken i världen med ett utsökt uttal och en mjukhet att tala det som fascinerar oss.

  Innan du går vidare till första platsen, här är några hedervärda omnämnanden

  Hebreiska
Italienska
Japanska
Ryska
# 1 Engelska
För mig är engelska det roliga språket, det perfekta språket för musik, filmer och tv. Amerikansk engelska är ett utmärkt språk för företag. När det gäller brittisk engelska är det ett mycket elegant språk, särskilt för konst, litteratur och romantik.

No hay comentarios.:

Publicar un comentario