miércoles, 3 de marzo de 2021

WAAR GAAT WELL MAYBE OVER? (Well Maybe Nederlands)


Well Maybe! is een cultureel project dat u over ons leert kennen. Er zijn veel dingen waar we in geïnteresseerd zijn, we zullen het hebben over onze boeken, feesten, eten en favoriete sportteams. Zangers en acteurs, films, tv-shows en favoriete landen.

We nodigen je uit om met ons mee te doen aan deze ervaring. Ga met ons mee om de wereld te ontdekken. Kom en weet alles waar we gepassioneerd over zijn. Omdat het leven mooi is en we elke dag genieten van de wonderen die erin te vinden zijn.

De schoonheid van de wereld is in de blauwe lucht!

 In de penseelstreken van de bergen!

 In de glimlach van een kind!

 In de smaragdgroene bomen!

 In de tekst van een gedicht!

 In de mooiste droom!

 Verliefd!

 In God, die met de penseel van zijn vingers deze wereld met genegenheid tekende!

De aarde lijkt misschien niet erg interessant. Maar voor ons is het anders. Het is ons thuis. Dit zijn wij. Alle mensen van wie je ooit hebt gehouden, gekend, ooit gehoord, alle mensen die ooit hebben bestaan, hebben erin geleefd. Al onze geneugten en onze overtuigingen.

 Elke jager en verzamelaar, elke held, elke uitvinder en elke kunstenaar. Elke koning en boer, elk verliefd stel, elke moeder en vader, elk hoopvol kind, elke ontdekkingsreiziger in de geschiedenis van onze soort heeft hier gewoond.

We hebben de verantwoordelijkheid om elkaar zo vriendelijk en medelevend mogelijk te behandelen, en om deze plek, het enige huis dat we ooit hebben gekend, te behouden en lief te hebben.

Dat alles is Well Maybe. Dit is waar we in geloven. Doe mee en geniet van de wereld vanuit ons perspectief.

 Steun alstublieft ons werk aan Patreon

https://www.patreon.com/wellmaybe/likes?vanity=wellmaybe

No hay comentarios.:

Publicar un comentario