domingo, 7 de marzo de 2021

TOP 7: DE MOOISTE TALEN TER WERELD (Well Maybe Nederlands)


Onze wereld is vol tinten en kleuren. Het is de variëteit die onze wereld mooier maakt. Om onze verschillen te vieren, hebben we besloten om een ​​top 7 te maken van de talen die we wereldwijd het leukst vinden. Onze wondere wereld.

  # 7 Chinees
Chinees is een van de meest gesproken talen ter wereld. De intonatie is verbazingwekkend, hetzelfde woord kan worden geïntoneerd met 4 verschillende accenten en elk zou iets totaal anders betekenen. Als ik naar Chinees luister, is het me heel duidelijk dat ze erg gedisciplineerd zijn en dat het schrijven erg ingewikkeld is. Deze luxe!

  # 6 Koreaans
De intonatie van de Koreaans sprekende meisjes is erg teder en vrouwelijk. Bovendien is het door mannen gesproken Koreaans een taal met een zeer militaire intonatie. Het geeft het gevoel naar iets heel ordelijks te luisteren.

  # 5 Portugees
Braziliaans Portugees is een zeer melodieuze taal. Het is alsof je luistert naar iemand die zingt terwijl hij spreekt. Als kind droomde Mindy er alleen van om Portugees te leren.

  # 4 Frans
Frans is een taal voor mannen. We horen het erg mannelijk. Daarom vinden we het leuk. In veel opzichten is het een ietwat sterke taal. Het past mannen beter om het uit te spreken. Hoewel er uitzonderingen zijn, zijn er vrouwen die het laten klinken als een delicate taal.

  # 3 Spaans
We hebben enkele accenten die we leuk vinden in het Spaans, afgezien van degene die in Mexico wordt gesproken: Argentijns Spaans en Iberisch of Castiliaans Spaans. Het Spaans van Argentinië heeft een heerlijke intonatie, we houden ervan om vooral vrouwen het te horen spreken.

  In het geval van Spaans is het een bijna perfecte taal met een zeer poëtische en doordringende klank. En Mexicaans Spaans is heel correct en bijna accentloos. We houden ook van het Spaans van Colombianen. We houden van hun intonatie, ze spreken heel duidelijk en respectvol.

  # 2 Duits
Ik associeerde Duits altijd met Hitler. Maar nu we het bestuderen, realiseer ik me dat de taal anders is, het is zacht en heeft een beetje de neiging om als Frans te klinken. Duits is een van de mooiste talen ter wereld met een voortreffelijke uitspraak en een zachtheid om te spreken die ons fascineert.

  Voordat we doorgaan naar de eerste plaats, volgen hier enkele eervolle vermeldingen

  Hebreeuws
Italiaans
Japans
Russisch
# 1 Engels
Voor mij is Engels de taal van plezier, de perfecte taal voor muziek, films en televisie. Amerikaans Engels is een uitstekende taal voor zaken. Wat betreft Brits Engels, het is een zeer elegante taal, vooral voor kunst, literatuur en romantiek.

No hay comentarios.:

Publicar un comentario