jueves, 4 de marzo de 2021

VAD HANDLAR WELL MAYBE OM? (Well Maybe Svenska)


Well Maybe är ett kulturprojekt som du kan veta om oss. Det är många saker som vi är intresserade av, vi kommer att prata om våra böcker, fester, mat och favoritsportlag. Sångare och skådespelare, filmer, TV-program och favoritländer.

Vi inbjuder dig att följa med oss ​​i den här upplevelsen. Följ med oss ​​för att upptäcka världen. Kom och känn allt vi brinner för. Eftersom livet är vackert och vi njuter av de underverk som finns i det varje dag.

Världens skönhet är på den blå himlen!

 I fjällens penseldrag!

 I ett barns leende!

 I smaragdträd!

 I texterna till en dikt!

 I den vackraste drömmen!

 Förälskad!

 I Gud, som med fingrarna tecknade denna värld med tillgivenhet!

Jorden kanske inte verkar särskilt intressant. Men för oss är det annorlunda. Det är vårt hem. Det här är vi. Alla människor du någonsin har älskat, känt, någonsin hört talas om, alla människor som någonsin har funnits, de har bott i det. Alla våra glädjeämnen och vår tro.

 Varje jägare och samlare, varje hjälte, varje uppfinnare och varje konstnär. Varje kung och bonde, varje ungt par i kärlek, varje mor och far, varje hoppfullt barn, varje upptäcktsresande i vår arthistoria har bott här.

Vi har ett ansvar att behandla varandra så vänligt och medkännande som möjligt och att bevara och älska denna plats, det enda hem som vi någonsin har känt.

Allt som är Well Maybe. Detta är vad vi tror på. Gå med oss ​​för att njuta av världen ur vårt perspektiv.

 Vänligen stödja vårt arbete med Patreon

https://www.patreon.com/wellmaybe/likes?vanity=wellmaybe

No hay comentarios.:

Publicar un comentario