jueves, 11 de marzo de 2021

VÄRLDSSERIEN 2017 (Well Maybe Svenska)


Den här gången firar vi Houston Astros seger i World Series 2017. Som en del av en familjetradition samlas hela familjen varje oktober för att se World Series-spelen.

  Jag gillar sättet Pitcher signerar med Catcher. Det handlar om fusk precis som i poker. Baseboll är definitivt sportens kung. Förutom att vara en av de äldsta. Det finns register som indikerar att denna sport eller något liknande redan fanns till år 1744.

  Jag älskar det när löparen springer efter basen medan bollen är i luften och försöker komma dit först. Vi vill göra en spel-för-spel-sammanställning av denna underbara World Series.

Spel 1 på Dodgers Stadium i Los Angeles Kalifornien

  Förra gången Dodgers vann en World Series var 1988 mot Oakland Athletics. I år började de vinna 3 - 1 mot Houston.

Spel 2 på Dodgers Stadium i Los Angeles Kalifornien

  Astros stod upp och vände World Series genom att vinna 7 - 6 på 11 omgångar. Home Runs party för varje lag i denna nära match som var tvungen att gå till extra innings för att binda slipsen. Till slut lades serien 1 - 1.

Spel 3 på Minute Maid Park i Houston Texas

  Det första spelet i Houston förde ett hav av känslor med varje lopp. Astros kraft minskade inte i det här tredje spelet och de gav oss en extraordinär seger över Dodgers 5 - 3.

Spel 4 på Minute Maid Park i Houston Texas

  Dodgers ville inte stanna på marken och kom med stor kraft och gav oss en 6-2-seger. Ett spel utan körning de första 5 omgångarna till den sjätte när Astros öppnade poängen. I slutändan i den nionde inningen gjorde Dodgers 5 körningar för att jämföra serien 2-2.

Spel 5 på Minute Maid Park i Houston Texas

  Ett spel som vi inte trodde hänt. Tjugofem körningar gjorde mellan de två lagen. Det var fantastiskt! Och serien var 3 - 2 till förmån för Houston. Fantastisk! De två lagen visade att de var på samma nivå. Ingenting kunde stoppa dem och de skulle inte ge upp. Det sista spelet i staden Houston tog oss upp till en 10: e omgång och gav oss poängen 13 - 12 till förmån för Astros.

Spel 6 på Dodgers Stadium i Los Angeles Kalifornien

  Dodgers levde fortfarande! Vilket sätt att övervinna möjligheten att kunna förlora allt i det sjätte spelet och inte acceptera nederlag, stå upp och ge oss en fantastisk seger! När de återvände hem gjorde Dodgers det mesta av sin hemstatus och bundna serien 3-3 för att tvinga en sjunde match i World Series. 3-1 till Dodgers.

Spel 7 på Dodgers Stadium i Los Angeles Kalifornien

  Det sista spelet definierades i de två första omgångarna, med Astros 5 körningar. Houston Astros vinner en världsserie för första gången i sin historia. Det är otroligt!

Clayton Kershaw blev Dodgers bästa spelare tack vare hans förmåga att slå ut 3 strejker till varje smet han mötte. George Springer blev kronad till MVP för World Series och blev hemman. Grattis Astros!

No hay comentarios.:

Publicar un comentario